David Wagner

David Wagner, ook bekend als Tachyon-Man, is een wetenschapper, naturalist, spirituele gids, visionaire, uitvinder en energiegenezer. In zijn hele leven is hij in de gemeenschap geweest met Source, zijn inspiratie.

In 1989, tijdens het mediteren, kreeg hij een download van Source - een blauwdruk van instructies over hoe we te maken hebben met wat we nu herkennen als een energie die voor frequentie bestaat. Wordt erkend als de bron van alle energie in het universum, verantwoordelijk voor het leveren van de langzamer dan de lichte wereld, alles wat nodig is om de wereld van vorm te creëren zoals we het kennen. David erkende dat wanneer deze natuurlijke stroom van Tachyon-energie wordt onderbroken of een energiesysteem gefragmenteerd is binnen een biologisch systeem, het systeem begint te falen. Zijn werk bleek ook dat een surrogaattachyonstroom in de vorm van een getachyoniseerd materiaal het systeem overbrugt en voedt, het de benodigde energie biedt om energiek terug te keren naar de gezondheid en de gezondheid, en zo mogelijk zou het fysieke lichaam volgen en genezen en evenwicht zou worden hersteld. Globaal onderzoek gaf aan dat het natuurlijke verlangen van een systeem in een perfecte vorm binnen een energiek continuum terugkeert. Hij noemde onvermijdelijk zijn ontdekking, Tachyonization.

Zoals de geschiedenis heeft bewezen, worden de grootste uitvindingen geboren door de noodzaak. De ontdekking van wat we nu als Tachyonisatie herkennen, redde David van het leven als ongeldig in pijnlijke pijn. Het stro dat de rug van de kameel terugbreekt, kwam in 1985, toen hij bij Digital Technologies werkte, een volledige full-size file-cabinet, waarmee hij op hem viel, en zoals MRI's zouden blijken, scheurde drie lumbale schijven. Het evenement was om deze uitvinders-ingenieursweg voor altijd te veranderen. De uitkomst van het ongeval verliet David erg gehandicapt. Hij kon niet meer dan 10-15 minuten lopen, hij kon zijn baby niet houden, liefde maken of zelfs zijn eigen haar wassen. Het leven werd verminderd tot een eenvoudige oefening om te bestaan ​​in pijnlijke pijn. In de loop van twee jaar, 14 orthopedische chirurgen en een operatie die misgegaan ging, heeft David de allopathische oplossingen uitgeput. Dr Barlas, David's primaire orthopedische chirurg, legde uit dat de behandelmogelijkheden uitgeput waren en dat deze handicap en pijn de nieuwe normaal van David zou zijn. Dr Barlas ontslagde David's zaak in een verzoek aan de rechtbank om David als permanent gehandicapte en zonder verdere behandelingen te beschrijven en geen mogelijkheid om in de wereld toe te voegen of te werken. David werd geplaatst op de sociale zekerheid voor het leven.

Ze waren verkeerd. David heeft zich niet ontzegd. In plaats daarvan realiseerde hij zich op een dag, nadat hij bijna drie jaar bedroeg was en in woede, wanhoop en depressie woont, dat hij sinds het ongeluk in de geest val was gevallen. David herinnert zich aan de dag dat hij zich realiseerde dat hij voor drie jaar 'vergeten' was om terug te keren naar de innerlijke leiding die bijna alles wat hij ooit gedaan had, gemotiveerd en gemotiveerd had. Toen hij terugkeerde, wachtte Spirit. En met de toestemming van David kreeg hij een volledige blauwdruk die alles wat hij wist als ingenieur en wetenschapper in een vorm die nog nooit eerder was gezien, herorganiseren. Een uitgebreide blauwdruk voor het creëren van een "machine" die zou herstructureren op sub-moleculaire niveau materialen die alles zouden veranderen. Op dat moment dacht David dat het veranderen van alles een persoonlijke verandering was. Hij had op dat moment geen idee dat de Geest hem gebruikte om in te gaan tot hulpmiddelen die alles zouden veranderen, een nieuw paradigma in holistische genezing creëren en zoveel meer. Hij volgde de blauwdruk en in enkele maanden was hij helemaal genezen. Geen pijn meer en 90% mobiliteit gerestaureerd.

Voor de eerste keer in bijna drie jaar kon hij zonder pijn lopen. Het was ooit later dat hij realiseerde dat Spirit hem had gekozen om de voogd te zijn en de verantwoordelijke wezen om Tachyonized materialen te delen met de wereld. In 1990 stichtte David dan Advanced Tachyon Technologies op en bouwde het in een multinationaal bedrijf. Meer dan vierhonderd soorten gezondheids-, wellness-, sport-, mediation- en EMF-beschermende producten zijn beschikbaar op zijn website - http://planet-tachyon.com. Meer dan 31/2 miljoen getachyoniseerde producten zijn verkocht in meer dan 152 landen.

Ik ben verantwoordelijk voor het cadeau voor de wereld van tachyonisatie. De uitkomst is getachyoniseerde producten die de leemten vullen en het gefragmenteerde, uitgeputte biologische systeem toelaten om te herstellen naar de volledige gezondheid en harmonie. Ik pleeg erop om door te gaan met het zoeken naar manieren om Tachyon gezondheids- en wellnessproducten te krijgen in de handen van elke man, vrouw en kind op de planeet.

David Wagner

Interview met David Wagner

 

VOLG ONS OP

DEEL DEZE PAGINA

AANMELDEN NIEUWSBRIEF

Wij willen u graag op de hoogte houden van onze seminars, activiteiten en nieuw ontwikkelingen.
* = verplicht veld
Tweets van Frans
Teaser - 100 years of regeneration https://t.co/T3L8vJUEuK via @YouTube2 dagen
@koriander16 @nausicaamarbe Ambtenaren willen Omtzigt weg en leggen druk op Rutte3 weken
@telegraaf @nausicaamarbe Het zijn de ambtenaren!6 maanden
Tweets van Goedele
‘Leiders durven de doos van Pandora niet te openen omdat ze bang zijn voor emoties van mensen. Maar doe je het niet… https://t.co/MIReTgvIh21 week
RT @PsychToday: Saying you're sorry is easy. Meaning it, and making it mean something to the person you offended, requires something more,…1 week
"Het systeem" wordt in stand gehouden door het collectief bewustzijn. Verandering treedt pas op wanneer een kritis… https://t.co/zmKaQuqcUb2 weken