Literatuur

Reacties op boek van Greet Luypaert

Te spannend om niet in één ruk uit te lezen…
Het boek van u, was te spannend, om niet in een ruk uit te lezen. Mooi en vlot gemaakt, met mooie foto’s bij vooral de uitleg van de nulpuntenergie.
Eric meert

Het lijkt wel een droom die uitkomt…
Ik heb toen, in de afgelopen twee weken, veel over Tachyonenergie gelezen o.a. op verschillende websites en in het boekje "Het potentieel van tachyon energie". Spannend! Het lijkt wel een droom die uitkomt... Op de een of andere manier ben ik zeer gefascineerd geraakt en zou de effecten van tachyon nu graag ook willen ervaren.
Taco

Een sublieme synthese van al wat ik totnogtoe over Tachyon en "anders gaan leven" geleerd en gelezen heb…
Ik heb je boek nog eens helemaal doorgelezen en ben er steeds enthousiaster over! Voor mij persoonlijk is het een sublieme synthese van al wat ik totnogtoe over Tachyon en "anders gaan leven" geleerd en gelezen heb. Met nog enkele extra leuke tips en anekdotes. Maar ook voor wie nog niet zo veel van Tachyon kent, is jouw boek een rijke schat van informatie en kan de aanzet zijn om een verticaler dus kwaliteitsvoller en gezonder leven te gaan leiden. Nog eens een dikke proficiat want ik weet dat een boek schrijven en op de markt brengen geen sinecure is.

Een juweeltje…
vorige week kwam ongezocht en onverwacht uw boekje Het Potentieel van Tachyon Energie in mijn handen; het viel mij toe... Een juweeltje! Heel informatief en helder geschreven.
Ghislaine B. van Everdingen, Ph.D.

Ik ben helemaal stil geworden…
Lieve Greet - ik heb gisteren als laatste nog juist op tijd een boek kunnen kopen! Gelukkig maar .... ik was er helemaal door geboeid.
Ik heb je publicatie in een adem gelezen gisteren na de hele dag les te hebben gehad bij OTCG. Wat is het toch een fantastisch geheel, ik ben helemaal stil geworden van wat er allemaal om ons is en waar we eigenlijk helemaal niets van weten.

Een grote bijdrage van het natuurlijk helen in Europa…
Met bijzonder veel enthousiasme heb ik uw boek over tachyon energie gelezen. Uw boek vond ik heel verhelderend en kan mijns inziens een grote bijdrage leveren aan de bevordering van het natuurlijk helen in Europa. Fantastisch dat u dit boek heeft geschreven!
Tim van Engelen

Jammer dat het zo snel uit is…
Je boek was daar ineens en ik heb het in één keer uitgelezen. Ik vond het zelfs jammer dat het zo snel uit was 🙂
Ondertussen heb ik de microben al aan meerdere mensen kunnen doorgeven. Zalig!
An Evers

Informatie uit vervlogen tijden wordt weer wakker door jouw toedoen…
Ik ben bezig je boek aan het lezen, zit nog niet ver, p. 29, maar ik moet zeggen dat het zeer goed geschreven is!
Voor mij voelt het aan alsof het informatie is die ik/we al weten vanuit ver vervlogen tijden (Atlantis, Lemurië, ...?), maar die door jouw toedoen weer 'wakker' wordt, tot bewustzijn komt, alsof het net onder de frequentie van 'bewustzijn' aanwezig is (om het in jouw termen te verwoorden). De frequentie van de lichtsnelheid als zichtbare/bewuste grens.
Hier wordt eigenlijk hetgeen je intuïtief al voelt of weet wetenschappelijk onderlegd.
Op die manier ben je een prachtige schakel tussen beide werelden, die hopelijk meer en meer naar elkaar zullen toegroeien.
Chapeau!

Heb het vervolg van je boek uitgelezen en je hebt het beste voor het einde gehouden!
Zoals ik je misschien vertelde, gebeurt het dat ik na de interpretatie van een horoscoop en bijbehorend consult, steeds voelde dat er 'nog' iets ontbrak om de mensen concreet verder te helpen met hen richtingaanwijzers te geven. Wat ik doe met de horoscoop is werken op het spirituele en vooral mentale niveau om tot een begin van inzicht en bewustwording te komen van het potentieel in zichzelf. Tachyonenergie is, zoals je zelf schrijft op de achterkant van je boek, de energie die je fysieke (F), emotionele (E) en mentale (M) lichaam in contact brengt met het hoogste potentieel (midhemel in de horoscoop).
Nu heb ik eindelijk iets gevonden waarmee ik mensen concreet met hun potentieel in aanraking kan laten komen, en zal ze dan ook naar jou doorverwijzen.
Eva Van Havere (astrologe)

Meer boeken mbt tachyonenergie, nulpuntenergie, kwantumfysica en aanverwante onderwerpen, klik op aanbevolen literatuur.

VOLG ONS OP

DEEL DEZE PAGINA

AANMELDEN NIEUWSBRIEF

Wij willen u graag op de hoogte houden van onze seminars, activiteiten en nieuw ontwikkelingen.
* = verplicht veld

Tachyon Energy A New Paradigm in Holistic Healing

Wagner en Cousens tonen een tachyon theorie die de delicate weefsels

Healthy With Tachyon

Strengthen your powers of self-healing with the spiritual/scientific technology of Tachyon

Tachyon Energie de weg naar de totale gezondheid

Wagner en Cousens tonen een tachyon theorie die de delicate weefsels

Het potentieel van tachyon-energie

Wagner en Cousens tonen een tachyon theorie die de delicate weefsels

Tweets van Frans
Teaser - 100 years of regeneration https://t.co/T3L8vJUEuK via @YouTube2 dagen
@koriander16 @nausicaamarbe Ambtenaren willen Omtzigt weg en leggen druk op Rutte3 weken
@telegraaf @nausicaamarbe Het zijn de ambtenaren!6 maanden
Tweets van Goedele
‘Leiders durven de doos van Pandora niet te openen omdat ze bang zijn voor emoties van mensen. Maar doe je het niet… https://t.co/MIReTgvIh21 week
RT @PsychToday: Saying you're sorry is easy. Meaning it, and making it mean something to the person you offended, requires something more,…1 week
"Het systeem" wordt in stand gehouden door het collectief bewustzijn. Verandering treedt pas op wanneer een kritis… https://t.co/zmKaQuqcUb2 weken