Frans Wouts

Therapeut Frans Wouts

Omdat ik heel breed ben opgeleid in verschillende natuurgeneeswijzen en daar uitgebreide ervaring mee heb, bent u bij mij zeker van de meest doeltreffende therapie voor uw specifieke probleem.
Vaak combineer ik meerdere therapieën in één behandeling om deze optimaal te maken. Ook heb ik mij gespecialiseerd in pijnklachten van uiteenlopende aard. Die verminder ik of neem ik weg met behulp van onder andere tachyonenergie.

VOLG ONS OP

DEEL DEZE PAGINA

Mijn Achtergrond

Ik volgde de opleiding Orthomoleculaire geneeskunde bij de Stichting Orthomoleculaire Educatie in Den Haag en studeerde daarna Natuurgeneeskunde op hbo-niveau bij het Instituut voor Natuurgeneeswijzen DORAM BV te Gorinchem. Ook voltooide ik de opleidingen reguliere medische en psychosociale kennis op hbo-niveau.
Daarnaast ben ik gediplomeerd Cranio-sacraaltherapeut, die opleiding deed ik bij de Peirsman Cranio Sacraal Academie in België. Ook volgde en voltooide ik opleidingen aan de University of Integrated Science in Californië (Tachyon en met specialisaties). Ik bekwaamde me in bioresonantietherapie en werk daar al vele jaren dagelijks mee.
Gezien mijn brede interessegebied heb ik verschillende andere opleidingen en cursussen gevolgd, zoals Healing Arts Liquid Light Remedies, Quantum-Touch, The Assemblage point Association; Verzamelpuntcorrectie, Energetische Vertebraal Correctie, INCA-healing, Biodynamische Cranio Sacraal opleiding, EHBO, Institute Innovative Embryonale Integrated Therapy, opleiding DORN-therapeut, Reconnective Healing en The Reconnection en de Multi Wave Oscillatortherapie.
Om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen in mijn vak volg ik jaarlijks diverse bij- en nascholingscursussen. Daarnaast ben ik ook zelf erkend opleider in diverse behandelmethoden.

AANMELDEN NIEUWSBRIEF

Wij willen u graag op de hoogte houden van onze seminars, activiteiten en nieuw ontwikkelingen.
* = verplicht veld

Tachyon Inleiding

Tachyonenergie is een naam die voor velen onbekend is. Dit heeft enkel te maken met woordgebruik. Tachyonenergie ligt aan de basis van ons bestaan. Misschien is de naam ‘nulpuntenergie of “oerenergie” je wel bekend?

David Wagner

David Wagner, ook wel bekend als Tachyon-Man, is een wetenschapper, naturalist, spirituele gids, visionaire, uitvinder en energiegenezer.

Tachyon en het lichaam

Binnenkort meer….

Tachyon algemeen

Binnenkort meer….

Tweets van Frans
@telegraaf @nausicaamarbe Het zijn de ambtenaren!4 maanden
Horeca zaak 3 maanden sluiten. En eigenaar opsluiten8 maanden
Studente (19) krijgt slag in het gezicht omdat ze te ‘zomers’ gekleed is: “Hij noemde ons vuile hoeren”… https://t.co/4giJqbPWx08 maanden
Tweets van Goedele
RT @HaptoNatuurlijk: https://t.co/knl38saiab2 weken
Prof. Bob De Wit, nagel op de kop ! ‘Een systeem zonder feedback wordt altijd corrupt’ https://t.co/tGmSDklGWv2 weken
RT @torfsrik: Ik blijf het vreemd vinden dat 'kritisch denken' bij de eindtermen van het secundair onderwijs hoort, maar tijdens de coronac…2 weken